DAŠAK PRIRODE, DRVA I ELEGANCIJE
Rustikalni stil ponovo je aktualan. Ako ga želite unijeti u svoj dom, odabrat ćete drvo koje vam pruža osjećaj topline i intimnosti te povezanosti s prirodom. Na raspolaganju je nova paleta drvenih tonova i struktura što vam pruža mnoštvo raznolikih stilova i izgleda. Možete birati između natur, alpine i klasik tonova boja koje imaju čvršću, grublju teksturu i više čvorova te koje dodatno naglašavaju prirodne osobine drveta.
RUSTIKA natur svjetlijih je nijansi i izuzetno se lijepo uklapa u prostor s raznim parketima i ostalim podovima pružajući prostoru malo sirovosti i laganiji izgled. Ako svojem domu želite pružiti prirodni izgled, ova je boja pravi izbor!
RUSTIKA alpine izuzetno je prikladna za kuće za odmor ili apartmane u alpskom stilu jer je svojim izgledom u skladu s prirodnim okolišem. Ova prirodna linija vrata savršeno se uklapa s ostalim namještajem i detaljima u ovom stilu, pružajući osjećaj bliske povezanosti s prirodom.
RUSTIKA klasik upotpunite izgled svog doma jedinstvenim stilom i elegancijom. Ako odaberete namještaj od punog drva i rustikalne ukrase, stvorit ćete ugodan i topao prostor.