Garant sobna vrata

Spajaju sobe, ukrasni su element, a osim toga dio su namještaja. Savršeno se uklapaju u svaki stil života i njihova funkcionalnost je gotovo nepobjediva.

Izgledaju poput furnira, na dodir su kao pravo drvo, ali su posebno robusna, postojana i jednostavna za čišćenje. CePaL površine Authentic Akacija i CePaL Authentic Riss Hrast, Garant vrata kombinira prednosti jednostavne njege sa skladnim efektom laganog bagremovog drveta – i modernog hrastovog izgleda. Trendovski noviteti Garant vrata postavljaju naglasak u stambenom prostoru zahvaljujući svojoj prepoznatljivoj strukturi i privlačnom dizajnu. Autentična akacija CePaL donosi jednostavnu udobnost. CePaL Authentic Achat očarava svojom karizmom. U jednostavnom dizajnu, sa staklom ili u kombinaciji s metalnim izgledom pilaster traka, vrata se savršeno uklapaju u bilo koji stil interijera.

Topla boja, zadivljujuće stvarna

Fleksibilna, otporna na udarce i ogrebotine – površina izrađena od neprekidnih laminata pod tlakom, kratka CPL, ne šteti svakodnevnom trošenju. Za razliku od prirodnog drva, CPL je otporan i izdržliv. Ipak, GARANT-ovi CPL modeli gotovo se ne mogu razlikovati od furniranih vrata: nalikuju strukturi drveta, s karakterističnim završnim slojem za autentičan osjećaj. CPL površine ne potamnjuju te kao i svi proizvodi, nose pečat “testiran na štetne tvari“.

Atraktivan privlačan pogled

Jasan i jednostavan – trenutni trendovi življenja očaravaju jednostavnim i modernim dizajnom interijera. Garant vrata su diskretna i istodobno elegantna, te osobito privlačna. Zanimljiv kontrast u svakom životnom okruženju. Modeli su pogodni za stambenu i poslovnu uporabu i mogu se alternativno proizvesti kao funkcionalna vrata.

Akcijska ponuda unutarnjih vrata

Authentic

Kompletna vrata i dovratnik od (za gotovinsko plaćanje)

1.940 kn
Sobna vrata Garant Authentic

Como CK 3

Kompletna vrata i dovratnik od (za gotovinsko plaćanje)

2.780 kn

Izdvojeno iz ponude

vrata CePaL AUTHENTIC RISS HRAST DA i DQ

Sobna vrata Authentic Riss Hrast

vrata CePaL AUTHENTIC ACHAT DA i DQ

tetra garant sobna vrata authentic achat

vrata CePaL AUTHENTIC AKACIJA DA i DQ

tetra sobna vrata garant authenitc akacija