Unikatnost vrata i doma

Unikatni dizajn i kreiranje u skladu s vašim željama ističe iskoristivost kombinacija različitih površina drveta i dodatno oplemenjuje vaš dom intimnošću, raznolikošću, elegancijom i sigurnošću te vašem stanu daju udobnost, dinamiku, eleganciju i sigurnost .

Na prvi pogled slična unutarnja vrata razlikuju se u furniru, intarzijama i skladno ističu kombinacije domaćeg i egzotičnog drveta kojeg pretvaramo u prava mala remek-djela u brojnim kombinacijama s obzirom na izbor boja, doradu i detalje.

Širok izbor unutrašnjih vrata i standardne dimenzije

S izvanredno širokim programom standardnih dimenzija okvira i njihovom dimenzijskom prilagodljivosti s 65 mm, 70 mm i 75 mm širine obloga ili s renovacijskim okvirom naša se sobna vrata u potpunosti prilagođavaju potrebama i zahtjevima klijenata.

Preuzmite kompletan katalog

Katalog sobnih vrata Lip Bled

 

Ljudi već desetljećima prolaze kroz naša vrata. I to u međuvremenu gotovo svugdje na kugli zemaljskoj. Nije ni čudo: jer Lip Bled predstavlja najviše standarde kvalitete, održivosti, zdravog života i pouzdanosti. Osim toga, naši modeli vrata nude gotovo beskonačan broj mogućih kombinacija za skladnu cjelokupnu sliku. Ovdje pronađite vrata koja vam odgovaraju.